€ 385,01

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

Daalderop

Details

Dit is een koperen keukenboiler met een inhoud van 10 liter, die onder het tappunt in bijvoorbeeld uw keukenkastje kan worden geplaatst. De boilertemperatuur is instelbaar tot 80°C.

Warm water binnen handbereik
In de keuken wordt zo’n 30 tot 40 keer per dag gebruik gemaakt van de warme kraan. Als uw warmwatertoestel zich niet vlakbij de kraan bevindt, leidt dit tot een flink verlies van water, energie, tijd en geld. Met de Close-in® en Close-up® van Itho Daalderop in uw keuken beschikt u altijd direct over een royale hoeveelheid warm water en voorkomt u verspilling.

De toestellen, met een inhoud van 10 of 15 liter, zijn zo compact dat ze makkelijk in een keukenkastje onder (Close-in®) of boven (Close-up®) de kraan passen. De installatie is zeer eenvoudig. Een koudwaterleiding en een stopcontact zijn voldoende om direct over warm water te kunnen beschikken. De Close-in® en Close-up® zijn voorzien van een instelbare temperatuurbegrenzing, zodat uw warme kraan veilig is voor kinderen.

Efficiënt energiegebruik
De 10 liter keukenboiler is voor normaal gebruik, de 15 liter boiler voor royaal gebruik. De 10 liter uitvoering geeft bij de hoogste temperatuur (80ºC) circa 18 liter water van 55ºC, ruim voldoende voor een flinke afwas.

Behalve de standaardboilers levert Itho Daalderop de zogenaamde E-uitvoering, ook in een 10- en een 15-literuitvoering. De E-uitvoering heeft een display met tiptoetsbediening, waarmee u vier basistemperaturen kunt instellen en zodoende efficiënt met energie kunt omgaan. Tevens is dit type voorzien van een ‘boostknop’ waarmee u het water tijdelijk kunt opwarmen tot 90ºC.

Bijkomende info

Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Technische fiches

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Aansluitset voor keukenboiler
€ 71,18

Aansluitset voor keukenboiler