€ 726,00

Levertijd: Nee

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

Snel Overzicht

TE VERVANGEN DOOR GRUNDFOS SCALA2
Grundfos

Details

Grundfos MQ3.

Compacte meercellige centrifugaalpomp,

zelfaanzuigend,

met geïntegreerd schakel- en bedieningspaneel, 220 V.

Stille werking

Droogloopbeveiliging met automatische reset

- Anti-pendelbedrijf.

Onderhoudsvrij.

artikelnummer: 96515520


 De Grundfos MQ is een complete drukverhogingspomp speciaal ontwikkeld voor de water voorziening. De besturing zorgt ervoor dat de pomp automatisch start wanneer er water wordt afgenomen en schakelt zichzelf automatisch uit.

Installatie Door het compacte ontwerp neemt de pomp weinig ruimte in en is hij eenvoudig te installeren.

Eenvoudige bediening De pomp is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met een aan/uit schakelaar en signaallampjes die de status van de pomp weergeven.

Zelf aanzuigende pomp Omdat de MQ zelf aanzuigend is behoeft de pomp geen voordruk. Nadat het pomphuis gevuld is met water is hij in staat water aan te zuigen van 8 meter diepte binnen 5 minuten.

Ingebouwde beveiligingen In geval van drooglopen of te hoge temperatuur, door bijvoorbeeld overspanning, zal de pomp zichzelf uitschakelen.

Automatische reset De pomp heeft een automatische herstart functie. In geval van drooglopen of gelijksoortige storing zal de pomp stoppen. De pomp zal zichzelf elke 30 minuten proberen te herstarten in een periode van 24 uur.

Laag geluidsniveau Dankzij het hydraulische ontwerp en interne koeling is de pomp uitermate geluidsarm, waardoor hij geschikt voor zowel binnens- als buitens huis.

Drukvat Het ingebouwde drukvat reduceert het aantal start stops ingeval van lekkage, wat onnodige slijtage aan de pomp voorkomt.

Onderhoud De pomp is volledig onderhoudsvrij.


Bijkomende info

Levertijd Nee

Technische fiches