€ 220,99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

OF

Wees de eerste om dit product te waarderen

Junkers

Details

SLIMME THERMOSTAAT JUNKERSCONTROL

EENVOUDIG. INTELLIGENT.

Uw verwarming onder controle, waar u ook bent

JunkersControl is ‘efficiënt verwarmen’ new style. De thermostaat is eenvoudig te bedienen. Een internetverbinding en de JunkersControl app volstaan om uw centrale verwarming én de bereiding van sanitair warm water te regelen, van waar u ook bent. Zo past u in een handomdraai de temperatuur en de programmering aan vanop uw smartphone of een ander toestel. Via de app houdt u ook uw gasverbruik in de gaten en krijgt u meldingen voor een onderhoud van uw installatie of andere technische interventie.

Slimme thermostaat

De JunkersControl thermostaat is een zelflerend toestel. Het analyseert uw gebruikspatronen en stemt het verwarmingsprogramma op uw behoeftes af. JunkersControl weet dus wanneer u (meer of minder) verwarming nodig heeft. En dat komt uw energieverbruik én uw comfort ten goede. U hoeft de thermostaat immers niet meer handmatig in te stellen.

JunkersControl is niet alleen superslim. Het compacte toestelziet er ook elegant én robuust uit. Het heeft een krasvrij glazen touchscreen en roestvrijstalen kader. Beauty & brains!

Bespaar energie

JunkersControl heeft verschillende functies die uw energieverbruik helpen te optimaliseren. Naast zijn zelflerend karakter (zie hoger) heeft het ook een Auto Away functie. Via de app weet de thermostaat wanneer u de woning verlaat en kan overschakelen op een lagere verwarming. Met deDouchetimer kunt u dan weer de maximale douchetijd instellen zodat u uw warmteverbruik perfect onder controle houdt.

Modulerend of weersafhankelijk?

U kunt de werking van uw thermostaat regelen zoals u het wilt.

  • Modulerende werking: JunkersControl is een slimme thermostaat die de optimale modulatie van uw ketel behoudt (kostenbesparend)
  • Weersafhankelijke werking: de thermostaat houdt via het internet het weerbericht in de gaten en stelt er automatisch de temperatuur op af. Een buitenvoeler is niet nodig.

2-draadsverbinding voor meer zekerheid

JunkersControl werkt niet draadloos en dat heeft zo zijn voordelen:

  • Geen interferentie met andere toestellen
  • 100% betrouwbaar
  • Continue stroomvoorziening (geen extra transfo nodig, nooit lege batterijen)

Uw privacy gegarandeerd

Tot slot: over uw privacy hoeft u zich geen zorgen te maken. Uwgebruiksgegevens en -gewoontes worden niet extern opgeslagen. Ze blijven bij u en kunnen nooit voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Bijkomende info

Type Vaste thermostaat
type Nee
Levertijd 1 tot 2 werkdagen

Technische fiches

Datasheets

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Junkers Cerapursmart 22/28-3 ZWB 22kW
€ 1.194,81

Junkers Cerapursmart 22/28-3 ZWB 22kW